Skip to content

Logopedist

Beetsterzwaag€ 3.115 - € 4.391 per maand(para)Medisch

Functieomschrijving

In verband met zwangerschapsvervanging zijn we, voor de periode tot en met eind juli, voor de volwassenenrevalidatie op de locatie Beetsterzwaag op zoek naar een

Logopedist

16 uur per week vanaf maart


De functie

Als logopedist behandel je voornamelijk patiënten met niet aangeboren hersenletsel. Jij houdt je bezig met het onderzoeken, behandelen en begeleiden van patiënten en hun omgeving. Dit doe je zowel individueel als in groepsverband. Verder neem je deel aan verschillende overlegvormen. Er wordt interdisciplinair samengewerkt met andere behandeldisciplines, zoals artsen, psychologen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, maatschappelijk werk, activiteiten- en muziektherapie, etc.


Wat verwachten we van jou?

Je bent een samenwerkingsgerichte persoon die ervaring heeft met het behandelen van mensen met NAH, ervaring met NMA is een pré. Belangrijke competenties zijn reflectief, pro-actief, analytisch, klinisch redenerend, flexibel, communicatief vaardig en klantgericht.

Verder vragen wij:

  • een afgeronde HBO-opleiding logopedie, bij voorkeur aangevuld met relevante opleidingen en cursussen op het gebied van neurologische taal-, spraak- en slikstoornissen;
  • passieve beheersing van de Friese taal, waarbij actieve beheersing een pré is;
  • beschikbaarheid op maandag en woensdag is een pré.


Wat bieden we jou?
Werken bij Revalidatie Friesland betekent werken in een inspirerende en uitdagende omgeving. Als de keuze op jou valt, zijn we maar wat blij dat je ons team komt versterken. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd tot en met eind juli. De startdatum is in overleg maar bij voorkeur zo snel mogelijk. In eerste instantie zal je voor 4 tot 8 uren worden ingezet en vanaf maart voor 16 uur per week.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in functieschaal 55. Je salaris bedraagt minimaal €3115,- en maximaal €4391,- bruto per maand bij een voltijd dienstverband.


Solliciteren

Laat zien wat je kunt! Via de button ‘solliciteren’ kun je eenvoudig online je motivatie en cv aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.

De sluitingsdatum van deze vacature is 25-11-2022.


Omdat we werken met kwetsbare personen, vragen we van alle medewerkers die bij ons in dienst treden, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Na de eerste gespreksronde kunnen referenties worden opgevraagd.


Vragen?

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Edo Hoornstra, hoofd behandeleenheid, tel. 088-5801655.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met de afdeling HR via P&O@revalidatie-friesland.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vereisten

  • een afgeronde HBO-opleiding logopedie, bij voorkeur aangevuld met relevante opleidingen en cursussen op het gebied van neurologische taal-, spraak- en slikstoornissen.
Beetsterzwaag
€ 3.115 - € 4.391 per maand
(para)Medisch
Beetsterzwaag
€ 3.115 - € 4.391 per maand
(para)Medisch