Skip to content

Maatschappelijk werker

Dokkum€ 3.115 - € 4.391 per maandOverig

Functieomschrijving

Weet jij als geen ander hoe je iemand na een ongeval, aandoening of ziekte opnieuw in zijn kracht zet? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze volwassenrevalidatie in Dokkum zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven

Maatschappelijk werker

24-28 uur per week

Standplaats Dokkum

Ons team

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team van in totaal 15 medewerkers dat bestaat uit gezondheidspsychologen, artsen, ergotherapeuten, een logopedist, planners, fysiotherapeuten en diverse stagiaires op onze leerafdeling. Het interdisciplinair samenwerken is onze kracht.

Revalidatie Friesland is een enthousiaste organisatie waar professionals alle gelegenheid krijgen het beste uit de patiënt én zichzelf te halen. Revalidatie helpt. De gevolgen van een aandoening, ongeval of ziekte zijn vaak complex en soms blijvend. Kinderen, jongeren en volwassenen die revalidatie nodig hebben kunnen bij ons terecht.

Jij komt te werken op de polikliniek van de volwassenen revalidatie. De doelgroepen zijn mensen die te maken hebben met gezondheids- en functieverlies ten gevolge van onder andere niet- aangeboren hersenletsel, amputatie, ALS en chronische pijn. Naast individuele begeleiding bied je ook begeleiding in groepen.

Werken bij Revalidatie Friesland betekent werken in een inspirerende en uitdagende omgeving. Laat zien wat je kunt: dat is waar het bij ons om draait. Iedereen werkt vanuit zijn of haar eigen expertise aan de best mogelijke zorg voor onze patiënt. Krachten bundelen noemen wij dat.


Een Maatschappelijk werker van Revalidatie Friesland:

- Begeleidt zowel individuele revalidanten als groepen.

- Heeft affiniteit met mensen die te maken krijgen met rouw en rolverschuiving ten gevolge van gezondheidsverlies en ben je in staat deze van passende begeleiding te voorzien.

- Werkt systeemgericht.

- Geeft praktische hulpverlening aan de revalidant.

- Is in staat ingewikkelde zaken helder uit te leggen en met de juiste dosis gepaste humor te benaderen.

- Denkt mee in ontwikkelingen in bijvoorbeeld projecten van veiligheid.

- Begeleidt stagiaires.


Wat verwachten we van jou?

- Een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Bij voorkeur op het gebied van Maatschappelijk werk of social work.

- Ervaring op het gebied van gedragsmatige problematiek is een pre.

- De nodige teamspirit, maar zeker ook zelfstandigheid. Samen met de collega’s binnen en buiten ons team zorg je voor een optimale invulling van jouw rol.

- Mentale weerbaarheid.

- Sensitiviteit en klantgerichtheid.

- Omdenken. Je denkt creatief met de revalidant mee voor het beste resultaat. Je bent altijd in voor wat nieuws en streeft naar vakinhoudelijke ontwikkeling.


Wat bieden wij jou?

- Inschaling: maximaal € 4.391, - bruto per maand bij een werkweek van 36 uur (Functieschaal 55 cao Ziekenhuizen). Dit is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring.

- Als de keuze op jou valt, zijn wij blij dat jij ons team komt versterken. Wij bieden daarom een contract voor onbepaalde tijd.

- Een goed gesprek, een warm welkom, een degelijk inwerkproces en de steun en het vertrouwen van collega’s uit alle onderdelen van de organisatie.

- Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld van in totaal 16,66%.

- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, ontwikkelmogelijkheden en een persoonlijk levensfase budget van 57 uur boven op je wettelijke verlof.


Wil je meer weten over deze functie?

Ieme Rein via telefoonnummer 06-57107095, hoofd behandeleenheid volwassenen, vertelt je er graag meer over.


Solliciteren

Laat zien wat je kunt! Via de button ‘solliciteren’ kun je eenvoudig online je motivatie en cv aan ons sturen. Je kunt tot en met 8 december solliciteren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 15 december.

Wanneer je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) inleveren. Na de eerste gespreksronde kunnen referenties worden opgevraagd.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Vereisten

- Een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Bij voorkeur op het gebied van Maatschappelijk werk of Social Work.


Dokkum
€ 3.115 - € 4.391 per maand
Overig

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Dokkum
€ 3.115 - € 4.391 per maand
Overig