Skip to content

Assistent Ergotherapie

4-12 uur per week

Wil jij naast je studie ergotherapie werkervaring op doen in een complexe zorgomgeving als (ergo)therapie-assistent? Dan is dit je kans!

Wat ga je doen?

Als (ergo)therapie-assistent help je, onder supervisie, bij het behandelen en begeleiden van patiënten.

Je geeft hierbij uitvoering aan het deelbehandelplan. Onder supervisie van de behandelaar voer je (delen van) therapieën, binnen vastgestelde kaders van het door anderen opgestelde behandelplan, uit. Verder neem je deel aan multidisciplinaire overleggen.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent bezig met de opleiding ergotherapie;

• Je bent enthousiast en je wilt je graag ontwikkelen binnen je vakgebied.

Wat bieden we je?

Werken bij Revalidatie Friesland betekent werken in een inspirerende en uitdagende omgeving. Als de keuze op jou valt, zijn we maar wat blij dat je ons team komt versterken. Wij bieden daarom tijdelijk contract met de intentie tot doorgroei naar onbepaalde tijd op het moment van afstuderen. Verder bieden we jou:

• Flexibiliteit in werkuren en werktijden;

• Volop kansen om jezelf te ontwikkelen;

• Arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

Solliciteren

Laat zien wat je kunt! Stuur je motivatiebrief en CV naar mfq.van.dijk@revalidatie-friesland.nl

De sluitingsdatum van deze vacature is 29-09-2022.

Omdat we werken met kwetsbare personen, vragen we van alle medewerkers die bij ons in dienst treden, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Na de eerste gespreksronde kunnen referenties worden opgevraagd.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de vacature kan je contact opnemen met Ieme Rein van der Velde Hoofd Behandeleenheid via telefoonnummer 088-5801608.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Personeel & Organisatie via 06-12350427 of stuur een mail naar mfq.van.dijk@revalidatie-friesland.nl