Skip to content

Stagiaires verpleegkunde op de leerafdeling!

Ben jij een enthousiaste MBO of HBO verpleegkunde student op zoek naar een stageplek vanaf februari 2023 en wil jij ervaren hoe het is om te werken in een interdisciplinair team met medestudenten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat is de leerafdeling?

De leerafdeling is een interdisciplinaire klinische afdeling waarop volwassen patiënten met onder andere niet-aangeboren hersenletsel zijn opgenomen. De afdeling wordt voor een deel gerund door studenten! Het team bestaat daarbij uit een ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist, maatschappelijk werker en vier verpleegkundigen die allemaal net als jou ook in opleiding zijn. Onder begeleiding van een management in de zorg student, professionals en docenten geven de studenten samen met de patiënt vorm aan het revalidatietraject.

Hoe ziet jouw stage op de leerafdeling eruit?

De eerste weken word je volledig ingewerkt, rond de tiende week van je stage ga je samen met je medestudenten een deel van de afdeling runnen. Daarnaast werk je samen met zeer ervaren professionals en ga je kwalitatief goede zorg bieden aan mensen in hun revalidatietraject. Op de leerafdeling werk je hoofdzakelijk met patiënten met neurologische aandoeningen. Kortom een uitdagende stageplaats waar al je MBO of HBO kwaliteiten volledig ontwikkeld kunnen worden.

De werktijden zijn van 7:00 – 15:30 of van 14:30 – 23:00. De eerste 4 weken word je alleen doordeweeks ingepland daarna zal je ook in de weekenden stagelopen. Omdat het in het weekend niet altijd haalbaar is om met het openbaar vervoer op tijd te komen kan het handig zijn om een auto tot je beschikking te hebben.

Wat bieden we jou?

Een stage in een dynamische leer- en werkomgeving. Waarbij je gaat ervaren wat werken in de revalidatiezorg als verpleegkundig professional inhoudt. Daarnaast is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen als beginnend professional en uitdagingen aan te gaan met je team.

Verder bieden wij een bruto stagevergoeding van €400,- bij 36 uur per week.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van jou dat je een teamplayer bent die zowel mondeling als schriftelijk goed kan communiceren. Daarnaast verwachten wij dat jij een proactieve en leergierige houding hebt met interesse in interdisciplinair samenwerken binnen de revalidatiezorg. Het is van belang dat je empathisch vermogen hebt en ook betrouwbaar bent. Fries spreken is een pré maar geen must, Fries verstaan kan wel handig zijn in het contact met patiënten.

Geïnteresseerd?

Stuur dan een CV en motivatiebrief tot en met 17-11-2022 naar: sollicitatiestageverpleging@revalidatie-friesland.nl

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature kan je mailen naar mfq.van.dijk@revalidatie-friesland.nl .