Overslaan naar content

Jouw droomstage bij Revalidatie Friesland

Revalidatie Friesland heeft veel mogelijkheden voor een boeiende stage. Het volgen van een opleiding en het delen van kennis – voor zowel eigen medewerkers als leerlingen en studenten van externe opleidingen – vinden wij belangrijk. Alleen zo is de combinatie tussen theorie en praktijk te maken en kun je goed je werk doen! Onze organisatie biedt beroepsopleidende, oriënterende en maatschappelijke stages. 

Wil jij een afstudeeropdracht of andere stage doen? Wij denken graag met je mee! Klik op 'solliciteren', vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

'Je loopt als student niet mee, je bent zelf aan zet'

Margriet Bremer, student Verpleegkunde, liep stage op onze leerafdeling. 'Rond week tien ga je met je team de afdeling zelfstandig runnen – en ben je verantwoordelijk voor patiënten. Je kunt natuurlijk altijd terugvallen op de zorgprofessionals, maar je krijgt wel de regie en bent betrokken bij álle besluiten en behandeling. Je krijgt de ruimte om je ideeën en observaties te delen en wordt hierin serieus genomen. Je loopt als student niet mee, je bent zelf aan zet. Ontzettend leerzaam'