Overslaan naar content

Stagiair(e) verpleegkunde Revalidatie Friesland

Voor de stageperiode vanaf februari 2023 zijn wij op zoek naar enthousiaste MBO of HBO verpleegkunde studenten. Wij bieden een stageplek waarbij je in staat wordt gesteld te leren en te ervaren hoe het is om met patiënten te werken in de revalidatiezorg. Een oud stagiaire beschreef haar stageperiode bij Revalidatie Friesland als volgt: ”Binnen Revalidatie Friesland krijg je het gevoel geen stagiaire te zijn, maar een beginnend professional”

In onze behandelteams werken professionele medewerkers interdisciplinair met elkaar samen, waarbij de patiënt centraal staat. Patiënten die na de gevolgen van een ziekte, aandoening of ongeval zijn opgenomen in onze kliniek in Beetsterzwaag worden met veel inzet ondersteund door ervaren verpleegkundigen en verzorgenden.

In ons Revalidatiecentrum kennen wij verschillende verpleegafdelingen:

Afdeling Volwassenenrevalidatie chronische pijn

Op afdeling Volwassenenrevalidatie chronische pijn worden patiënten behandeld met chronische pijn.

Patiënten hebben Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten. Het doel is om te leren leven met de chronische pijn. Naast deze klachten kunnen ook psychiatrische klachten een rol spelen.

Afdeling Kinderrevalidatie

Op de afdeling Kinderrevalidatie worden kinderen en jongvolwassenen tot en met 23 jaar behandeld met Niet-Aangeboren-Hersenletsel (NAH). Naast het verpleegkundig handelen op deze afdeling komt hier ook een stuk pedagogisch handelen bij kijken. Ook op deze afdeling neemt de patiënt zelf de regie, daarin kan de ouder of verzorgende een duidelijke rol hebben.

Wat bieden wij jou?

Een meewerkstage in een dynamische leer- en werkomgeving. Waarbij je gaat ervaren wat werken in de revalidatiezorg als verpleegkundig professional inhoudt. Daarnaast is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen als beginnend professional. Verder bieden wij je een bruto stagevergoeding van €400,- bij 36 uur per week.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van jou dat je een teamplayer bent die zowel mondeling als schriftelijk goed kan communiceren. Daarnaast verwachten wij dat jij een proactieve en leergierige houding hebt met interesse in de revalidatiezorg. Fries spreken is een pré maar geen must. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je vroege of late diensten moet draaien en het handig kan zijn in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en motivatiebrief tot en met 17-11-2022 naar: sollicitatiestageverpleging@revalidatie-friesland.nl en geef hierbij ook aan welke verpleegafdeling je voorkeur heeft en waarom. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature kan je mailen naar mfq.van.dijk@revalidatie-friesland.nl